Доставка

Начин на доставка


LeaderTechnologies.bg използва услугите на куриерска фирма Speedy за доставки до всички населени места.
Всеки артикул се доставя с възможност за преглеждане преди заплащане на наложения платеж.


Срокове за доставка

Поръчки се обработват всеки ден от 9:00 до 16:30 часа. Поръчка влязла в системата след 16:30 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат същия ден.

Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на Спиди до съответното населено място.


Цени на доставка

Доставката е безплатна за поръчки над 199 лв. и с тегло по-малко от 10 кг. Поръчка под тази стойност и/или с тегло равно или по-голямо от 10 кг се изпраща за сметка на клиента.  LeaderTechnologies.bg предоставя на своите клиенти преференциални цени за доставка на територията на цялата страна.

Всеки клиент на онлайн магазина LeaderTechnologies.bg има възможност да закупи продукти и да ги получи в търговският обект на компанията. Адреса може да видите тук . Когато закупените артикули се получават от нашият търговски обект, клиента не дължи такса за доставка. Това се записва в процеса на поръчка - задава се адреса на обекта.


Връщане на стока

Съгласно Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г всеки клиент има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.
От своя страна доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на LeaderTechnologies.bg ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!