Количка

0 item 0,00 лв.

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Категории

Видео карта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5

Наличност: Не е наличен !

Quick overview

Видео карта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 580 OC 8GB GDDR5

Видео карта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 580 OC 8GB GDDR5

  • Dual Fan - Два вентилатора, които осигуряват силна охлаждаща ефективност и платформата ви за игри добре охладена. Той е оптимизиран за постигане на превъзходно игрално изживяване със стилен и модерен дизайн.
  • DOUBLE BALL BEARINGS дизайн на вентилатора - Намалете триенето, позволете на вентилатора да работи по-гладко и с продължителност на живота до 50 000-100 000 часа. В сравнение с традиционния дизайн с проблем с изтичането на масло, той подобрява живота си с 30 ~ 40% и е със значително повишена ефективност на охлаждане.
  • Ultra Cool XXL радиатор & Heatpipe дизайн от алуминиева сплав - Под стиления и рационален дизайн на двата вентилатора е огромен, анодизиран алуминиев радиатор, топлинната тръба заедно с повече от достатъчно ребра, които извличат топлина от GPU, ефективно подобряват разсейването на горещина и значително повишават цялостната производителност.
  • Високоефективни композитни тръби -  В комбинация с жлебове и синтеровани с меден прах интерфейси, композитения хийтпайп дизайн ефективно подобрява топлинния трансфер между двата твърди интерфейса и увеличава капацитета на охлаждане до 30%.
  • Метално заваряване с висока плътност - Използването на разтвор за заваряване с висока плътност позволява ефективно да се изолира цялата конвергенция на пролуката между тръбите и натрупаните ребра, като по този начин се подобрява преносът на топлина и се постига термичен баланс.
  • Дизайн на радиатора с медна основа - Благодарение на дизайна с превъзходна медна основа, директният контакт с графичния процесор ще бъде максимално подобрен, за да се подобри ефективността на термичния трансфер.
  • PHANTOM GAMING TWEAK - Бърз и лесен инструмент, който предоставя на потребителите богата колекция от фини настройки на професионално ниво, като например скорост на вентилатора, кор клок, честота на паметта и т.н. Потребителите могат също така да изберат най-оптимизирания режим въз основа на техните нужди, като например режим OC, тих режим или основен режим. Phantom Gaming Tweak осигурява повече от достатъчно опции за конфигуриране на напрежението за всеки, който иска да преследва крайности.
  • Режим OC: 1424 MHz / 8032 MHz
  • Основен Режим: 1370 MHz / 8000 MHz
  • Тих режим: 1315 MHz / 7968 MHz

Ключови думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Write your own review

Производител ASROCK
Вид Gaming
Серия/Модел AMD
Чипсет на видео карта Radeon RX 580
Интерфейс PCI-E 3.0
Брой поточни процеси 2304
Шина на видео паметта 256 bit
Инсталирана видео памет 8 GB
Технология на паметта GDDR5
Брой HDMI интерфейси 1
Тип охладителна система Активно
Допълнителна информация DirectX: 12;OpenGLL: 4.5
Размери (Д/В/Ш) 236.2 x 127.5 x 41.91
Гаранционен срок 24